Apotheek linQ
Online medicijnen kopen & vergelijken – Service van uw Apotheek

Initiatiefnemers
Apotheek-linq is een initiatief van de Stichting Uitgifte Informatie (SUI) in samenwerking met uw apotheek. Direct receptvrij te koop online. Voordelig bij drogist of goedkoop via internet apotheek.

Stichting Uitgifte Informatie (SUI) is een onafhankelijke stichting, opgericht in 1993, die zich ten doel stelt om op non-profit basis de rol van de apotheker als informa­tiever­strek­ker te bevorderen.

Doel van de website
Apotheek-linq is gericht op het verstrekken van informatie en voorlichting aan de cliënten van de apotheek. Direct receptvrij te koop online. Voordelig bij drogist of goedkoop via internet apotheek.

Dit betreft informatie over geneesmiddelen, het gebruik daarvan, het ziektebeeld en andere zaken die voor een betere gezondheid van belang kunnen zijn.

Voor wie is de website
De website is voor cliënten van Nederlandse apotheken. Apotheek-linq is met name geschikt voor apotheekcliënten die voor langere tijd een geneesmiddel (gaan) gebruiken.

Redactie
De teksten worden verzorgd door onafhankelijke patiëntenorganisaties, apotheken en de geneesmiddelfabrikanten. Zij beschikken over hoogwaardige en betrouwbare kennis. De eindredactie wordt gevoerd door de Stichting Uitgifte Informatie. Samen met een redactieraad bestaande uit apothekers wordt voortdurend de kwaliteit van de teksten bewaakt.

Contactgegevens:
Stichting Uitgifte Informatie
Moleneindplein 70
5262 CX Vught

Privacy beleid
Uw gegevens zijn bij Apotheek-linq in goede handen. Gegevens van gebruikers worden opgeslagen in een centrale database en staan onder controle van uw apotheek. Direct receptvrij te koop online. Voordelig bij drogist of goedkoop via internet apotheek.

Het gehele proces staat onder toezicht van de Stichting Uitgifte Informatie.

Deze gegevens zullen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld en onder geen beding beschikbaar worden gesteld aan derden.

Vrijwaring/aansprakelijkheid
De Stichting Uitgifte Informatie en de redactie wijzen elke vorm van aansprakelijkheid van de hand voor de juistheid van de geleverde informatie. Wij adviseren om altijd de bijsluiter van het geneesmiddel te raadplegen of advies in te winnen bij uw apotheek of arts.

U kunt hier internet apotheken en medicijn prijzen vergelijken. Waar is het middel te koop? Waar wordt het via internet aangeboden?

Wat is de laagste prijs? Is het middel vrij verkrijgbaar in Nederland en in België? Apotheek linQ beantwoord deze vragen.

Apotheek Linq is een medicijn portal, geen online apotheek of internet apotheek.
Wij tonen waar u goedkoop en veilig via internet medicijnen kopen kunt. Copyright © 2017 · All Rights Reserved