Apotheek linQ
Online medicijnen kopen & vergelijken – Service van uw Apotheek

Hoe werkt de begeleidingsservice

Indien u gebruik wilt maken van deze extra service dan dient u zich hiervoor in te schrijven. Als u zich heeft opgegeven voor een bepaald programma (bijv. hoge bloeddruk) dan zult u met regelmaat interessante nieuwsbrieven (per e-mail of post) ontvangen over dit onderwerp. In de toekomst kunnen hier ook SMS-berichten bijkomen.

Inschrijven:
Inschrijven is gratis en duurt slechts enkele minuten. Na inschrijving voor een of meerdere programma’s ontvangt u hiervan een bevestiging. U kunt als gebruiker altijd uw gegevens en voorkeuren veranderen.

Privacy:
Uw gegevens worden, net zoals in de apotheekcomputer, op een verantwoorde wijze bewaard. Uw gegevens vallen onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden die u zelf aangeeft.

U kunt hier internet apotheken en medicijn prijzen vergelijken. Waar is het middel te koop? Waar wordt het via internet aangeboden?

Wat is de laagste prijs? Is het middel vrij verkrijgbaar in Nederland en in België? Apotheek linQ beantwoord deze vragen.

Apotheek Linq is een medicijn portal, geen online apotheek of internet apotheek.
Wij tonen waar u goedkoop en veilig via internet medicijnen kopen kunt. Copyright © 2017 · All Rights Reserved